25 Temmuz 2010

HİÇ TATİLİNİZİ CAMPİNG YAPARAK GEÇİRDİNİZ Mİ?

        Hayır diyenlerdenseniz,mutlaka ama mutlaka deneyin.Otel konforundan uzak belki,ya da yeme içme hazır bi şekilde önünüze sunulmayabilir ama orman içerisinde kurulmuş bir karavanda yada çadırda tatil yapmanın keyfine vardığınızda bu keyfi tekrar tekrar yaşamak isteyeceksiniz eminim.
       Küçüklüğümde bikaç kez ailemle yaptığım çadır kampı tatilimi bu sene eşimle beraber yaptım.Onun için ilk tecrübeydi .Sanırım bu son olmayacak..


(kamp alanının girişi)


           İnternetten araştırarak buldum bu kamp alanını : Hipocamping..İzmir- Gümüldürde..Orman içinde ,denize sıfır...İster hamağınızı kurup sallanabileceğiniz,ister çam ağaçlarının kokusu,cırcır böceklerinin sesleri arasında kafa dinleyebileceğiniz ,ister balık tutup ,plajında mangal yakabileceğiniz bir tatil...


(kamp alanından bazı görüntüler)

                      (normalde traktör dolaşmıyor tabii.haftanın bazı günleri çöpleri toplamak için geliyorlarmış...)

                                  İşte bu benim favori çadırım...Ne keyif...                                                              Çadırın içinde yok yok....Tv ,buzdolabı,şezlong,salıncak,lazerli ışıklandırma,çocukları için hazrlanmış cibinlik,rüzgar gülü,fenerler vs....adam kendi çadırının çevresine çimen dahi dikmiş  biçiyordu..Aşmış artık ..Çadırda tatil yapmak yaşamının bir parçası olmuş ..Sezonluk kamp yapanlardan.Evinin bütün lüksünü ,konforunu, şıklığını çadırına taşıyanlardan.Çadırı böyleyse evi kimbilir nasıl ki dedirtenlerden...Çadır kampı apayrı bi kültür,apayrı bir zevk,apayrı yaşam biçimi..Ben bu tatilimde bunu anladım....


                İşte bu da bizim kaldığımız mütevazi  çadırımız...Kendinize ait bir çadırımız , karavanımız olmadığı için kamptan kiraladık; buzdolabı,masa sandalye içinde...Kendi çadırını kurmuş,bütün lüksünü çadırına taşımış olanlar yanında biraz komplekse girdik ,onlarınınkinin yanıda gecekondu gibi duruyor ama olsun deneyim kazandık...
Bu da eşsiz plajı.Denizi muhteşem,pırıl pırıl.Şemsiyelerden ve şezlonglardan ücretsiz faydalanabiliyorsunuz.

                                  Kamp alanının yan tarafındaki  yine aynı şahsa ait otelin (Deniz atı )  havuzundan ,diskosundan,animasyonlarındanda ücretsiz olarak faydalanmak mümkün.Kamp yerinde yemek yapmak istemeyenler için yine restoranda mevcut..

                     Neden mi bu kadar çok detaya indim; çünkü çok memnun kaldığım  ve yaşadığım bu farklı tecrübeyi ,farklı tatil anlayışını tanıtmak istedim..Üstelik çokta hesaplı.Normal de 3-4 yıldızlı bir otelde yapacağınız masrafın yaklaşık üçtebir fiyatına yapacağınız çok ekonomik bir tatil ...
                      Gidin...Görün...Tatilinizi birde bu açıdan yaşayın....      

9 yorum:

Duru Günaçan dedi ki...

ne güzel bir tatil geçirmişsiniz. kamp yapmayı hiç denemedim ama bu görüntülerden sonra denemek lazım diye düşünüyorum.

ama ben o bahçesinde rüzgar güllü süslü çadırdan isterim:)))

onelife dedi ki...

teşekkür edrim ..bende o süslü çadırdan çok isterdim.birde gece ışıklandırılmış haliyle görseniz...

Adsız dedi ki...

Çadırın ne kadar konforlu olduğundan çok, içindeki mutluluk,huzur önemli olsa gerek değil mi canımcım?:)
Tatiliniz çok hoş geçmiş,her halinden belli oluyor..
Çadırlara değil de bulunduğunuz ortama hayran kaldım,inanılmaz güzel bir mekan..Sevgili kocana söyle,seneye ben de varım:)

onelife dedi ki...

tabiki haklısın benim 'eşsiz' balığım...huzurun, ortamın, güzelliği yanında çadırın pekte bi önemi yok tabii.bu arada kocama söyledim 'hayhay' seneye hep beraber gideriz dedi :)

Adsız dedi ki...

Eylül de oradayım,bayramda evime beklerim canımcım:)))Ben, o sedirde oturup çayımı yudumlarken, canım arkadaşımı dinlemeyi özledim!..

onelife dedi ki...

yuppii..dönüyorsun nihayet.bende seni çok özledim,gel artık anlatcak ne çok şey birikti

tuba can dedi ki...

ya bircan ne güzel ettiniz ben ve piypirikli kocamda inşallah gitcez tabii 1seneye ikna olursa tabiii

onelife dedi ki...

tubi cim kocanın ikna olabilmesi için önce senin böyle bir tatili yapabileceğine, börtü böcekle barışık olabileceğine inanman gerek. adam napsın sana güvenemiyo ki.ama şöyle bi avantajınız var baktın olmuyo,yan tarftaki otele geçiverirsiniz :))

tuba can dedi ki...

o çok iyiymiş :))))

Yorum Gönder